MAMA'S MAALTIJD UTRECHT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama's Maaltijd Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 20:12 Heerlijke verse maaltijden! Het is hier ondertussen traditie om 1 keer per week mama’s maaltijd te eten. Nooit teleurgesteld.
3 jun 2024 om 21:40 Eerste keer dat we hier bestelden, maar dat gaan we zeker vaker doen. Heerlijk, goede smaak en ruime porties. De moeite
3 jun 2024 om 13:59 Ik ben hier ironisch genoeg ‘kind aan huis’. By far een van mijn favoriete restaurants! Ik bestel altijd extra om in te vriezen :P
30 mei 2024 om 1:24 Echt heel goed!
23 apr 2024 om 19:00 Gezonde maaltijd en erg lekker!
19 apr 2024 om 22:46 Warm, snel en uitstekende kwaliteit. Beetje prijzig, dat is minpuntje
19 apr 2024 om 19:03 Zuurkoolstamppot met speklapje en jus besteld. Jus zat apart in een bakje. Heel erg lekker. Je proeft dat het vers bereid is. Zeker voor herhaling vatbaar.
11 apr 2024 om 7:44 de nieuwe gerechten op de kaart zijn ok weer heerlijk, Ga zo door
29 mrt 2024 om 19:53 jullie zijn voor mij een uitkomst want koken is niet mijn ding en wat jullie op het menu hebben is wel mijn ding dus jullie kunnen mij bijschrijven als vaste klant
27 mrt 2024 om 6:51 Het was weer heerlijk...
20 mrt 2024 om 23:53 Zuurkoolstampot met Hema worst & jus was lekker
29 feb 2024 om 20:54 alles prima misschien een minpuntje in de tas is er misschien iets gekanteld zodat de tas nat was en de spullen die niet waren omhult kleverig was